Terapi

Min terapeutiske metode hedder Sisifos-metoden, som jeg har studeret i tre år på Sisifos Center for Psykoterapi i København. Jeg kombinerer denne med min Bachelor i Ernæring og Sundhed og tilbyder derfor en holistisk behandling, der sætter fokus på flere områder.

Den er primært baseret på samtale samt elementer af adfærdsterapi og kostterapi tilpasset hver enkelt klients situation og behov her og nu.
Jeg har selv forsøgt mig med mange terapeuter, behandlingssteder samt psykologer, men først da jeg fik terapi baseret på sisifos metoden tog jeg mine første skridt imod helbredelse.

Det eneste du som klient skal gøre er, at være ærlig og åben og så er det min opgave, at styre forløbet sammen med dig og finde den sande årsag til dit symptom (din spiseforstyrrelse)

Måske findes årsagen i fortiden eller det kan være udfordringer i nutiden, som hindrer dig i, at være den sande udgave af dig selv, men oftest er det en kombination af de to.

Gennem terapien vil det dog blive tydeligt, hvad den virkelige årsag er, for det er meget sandsynligt, at det er noget andet end du troede. Først efter en accept og forståelse af dette, kan vi sammen arbejde på helt at fjerne symptomet og på den måde gøre dig fri og i stand til at vende tilbage til livet og til dit sande jeg, nu i balance og symptomfri.

Det lyder måske nemt, men især spiseforstyrrelser er meget svære at komme til livs og man skal være indstillet på, at et terapeutisk forløb bliver langvarigt, kontinuerligt og hårdt. Det kræver vilje og mod.

Jeg tilbyder terapi til:

  • Anoreksi
  • Bulimi
  • Blanding af Anoreksi og bulimi (opkastningsanoreksi)
  • Ortoreksi (forstyrret spisning med overdreven fokus på sund kost og træningsafhængighed)
  • BED (binge eating disorder / tvangsoverspisning)

En session varer 1 time og koster 1000 kr. og jeg tilbyder studierabat til 750 kr. Betaling foregår via MobilePay efter hver enkelt session.

I tilfælde af aflysning skal dette ske senest dagen før. Ved udeblivelse eller for sen aflysning opkræves det fulde beløb.

Du kan læse mere på www.sisifos.com , hvor jeg har taget min uddannelse, og hvor jeg selv har gået i terapi.

FIND DITTE PÅ FACEBOOK