Dittes klienter fortæller

Nanna

Da jeg første gang mødte Ditte, havde stress og angst et jerngreb i mig, mit indre var i kaos, og jeg havde et behov for kontrol, der kom til udtryk som en restriktiv spiseforstyrret adfærd og strenge motionsvaner. Jeg havde det i bund og grund elendigt. At kontakte Ditte var første gang jeg rakte ud efter psykisk hjælp, og jeg vidste ikke, hvad jeg kunne forvente af forløbet. Til min første session var jeg ikke i stand til så meget andet end at græde, men fra første møde følte jeg en tryghed i Dittes nærver. Der blev hurtigt skabt kontakt og fortrolighed. Noget af det mest givende ved Dittes terapi er hendes enorme engagement og brugen af paralleller til hendes egen historie med spiseforstyrrelse - man føler sig ikke placeret i den varme stol, men i stedet hørt og forstået af et menneske, som har stået med lignende indre konflikter. Via vores mange samtaler har jeg opnået større selvindsigt, fået forståelse for mine handle- og tankemønster og lært at "kontroltab" ikke nødvendigvis er et tab, men en måde at nyde livet på. Med Dittes hjælp står jer nu et meget bedre sted i livet og føler oprigtigt, at jeg har det godt igen. Tak for hjælpen og støtten Ditte.

Tine og  Jesper

I arbejdet med min spiseforstyrrelse var en del af processen at min mand skulle involveres, både så han forstod hvad jeg gennemgik, men også så han fik mulighed for at fortælle hvordan han tænkte og følte. Grundlæggende var det også rigtig vigtigt at styrke vores kommunikation, så det der er svært at forstå og tale om bliver nemmere og mindre farligt at gennemgå sammen. Det har Ditte faciliteret til fingerspidserne, og foruden at min mand og jeg nu er på samme side i forhold til min process, så er hele vores familieliv blevet tryggere. Vi kan efterhånden håndtere det meste sammen.

Stinna

Ditte gav mig troen tilbage. Hun hjalp mig til at finde vejen tilbage til mig selv efter en lang og svær tid med en altoverskyggende spiseforstyrrelse. Hun hjalp mig til at finde ud af hvor jeg skulle bruge mine kræfter, og gav mig drømmene tilbage. Hun er meget omsorgsfuld og forstående, og hun kan også være skarp når jeg trænger til at vågne lidt op. Hun er en god samarbejdspartner, der sikrer at processen bliver min egen, samtidig med, at hun altid står der hvis det brænder på.

Morten

Ditte er utrolig rar og imødekommende. Hun er meget tillidsfuld og god til at pejle sig ind på det der er relevant for mig. Hun ser mig som jeg er og forstår hvornår der skal skrues på hvilke knapper. Hun sætter mig på hårdt arbejde og lader mig være den der opnår målene og det giver en følelse af fremskridt og selvværd at arbejde på den måde. Jeg kan varmt anbefale Ditte som terapeut og medmenneske og hvis du trænger til at få bugt med såvel gamle som nye skeletter, er hun klart det rigtige sted at starte.

Tina, mor til kvindelig klient

Min datter lider af ortoreksi, og hun har rykket langt indtil nu baseret på sine samtaler med Ditte. Tak!